Den Haag geen Culturele Hoofdstad

Vlag in top in de rest van Den Haag: Aus Greidanus, artistiek leider Den Haag 2018 over uitschakeling Den Haag Culturele Hoofdstad GL zegt het anders: Het college heeft bijna 25% bezuinigd op de Haagse culturele sector. Dat je de sector zo uitholt en dan wel de titel Culturele Hoofdstad denkt binnen te kunnen slepen, getuigt van weinig realiteitszin.

Avatar
About [Redactie] 8400 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

1 Comment

  1. In het eveneens reeds in de eerste ronde uitgeschakelde Utrecht leven dezelfde tegenstellingen tussen voor- en tegenstanders. Dat het niet om de inhoud maar om de macht gaat maakt het verschil in positie van GroenLinks in Utrecht en Den Haag duidelijk. In Utrecht verdedigen betrokken wethouder en gedeputeerde die beide lid van GroenLinks zijn wat hun partijgenoten in Den Haag aanvallen. Rare zaak die logica van de partijpolitiek. Ten koste van kunst en kunstenaars.
    http://georgeknightlang.wordpress.com/2012/11/30/utrecht-geen-culturele-hoofdstad-trust-the-future-create-your-city/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*