Ann Activities

    Love and Security, 2012.

“Hardstikke illegaal en bijzonder lollig, inbreken in het spoordepot van Wenen en met je blote kont het lokale metronet van een kleurtje voorzien. Leuk detail, de geïmproviseerde douche op weg naar buiten.”

Afgelopen augustus gezien in W139 en sinds vandaag online. In Amsterdam stond het muziekje gelukkig uit.

Vimeo.com/54951920#

(via HYB)

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

7 Comments

  1. De video is bereids verwijderd wegens schending beldeid youtube op het gebied van naaktheid of seksuele inhoud.

    Vimeo dan maar, iemand?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*