Alle olieverfschilderijen in het Verenigd Koninkrijk

Alle olieverfschilderijen in het Verenigd Koninkrijk

    Met 1058 schilderijen de nummer 1 van Engeland: Herbert Barnard John Everett.

“that means every painting, good or bad, on display or in stores, and whether owned by museums, galleries, councils or universities. Those held by police stations, zoos and a lighthouse are also included.”

Hoezo megalomaan project. Alle olieverfschilderijen in publiek bezit van Groot-Brittannië in kaart gebracht en online gezet. U bekijkt ze alle 211861 hier.

Guardian.co.uk/…/dec/13/uk-oil-paintings-catalogue-online

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*