Concert van het jaar

Rammstein voor kids

“On May 20th 2012, the kids from Children Medieval Band played live as an opening act for the Rammstein show, in front of 10,000 people.”

Herinnert u zich deze nog?

Childrenmedievalband.wordpress.com/2012/08/01/meet-rammstein/ (video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3503 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*