Havenstraat, Rotterdam

Het is niet alleen maar kommer en kwel in studioland. Oud AKI studenten Johannes Langkamp en Eva Lotte Lisander beginnen nieuw atelierpand aan de Havenstraat 197 in Rotterdam en zoeken nog een medehuurder.

(Nog?) geen website, wel Facebook.com/Ateliergemeenschap. Aanmelden doet u binnen nu en twee dagen.

Niels Post
About Niels Post 3503 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. Hey Johannes en Lotte!

    Zal wel storm lopen voor 120 euro?
    Rotterdam dus beetje de place to be voor goedkope huisvesting voor kunstenaars?
    Succes !

    Groetjes, Olga

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*