Bartlett/Abramovic te koop

Bartlett/Abramovic te koop

    Where a chair was present for MA), 2010.

‘Underneath these chairs were a total of eight “spike marks” taped to the ground, to ensure their proper installation, presumably.’
…’I happened to be in the right place at the right time that day, and carefully peeled one of the marks off the ground.’

Man Bartlett was te laat om te mogen zitten maar wist zich wel een paar plakkers te bemachtigen en maakte daar een collage van. Het werk in kwestie staat sinds een paar dagen te koop. Op het moment van schrijven staat de teller op $ 62.

Ebay.com/itm/Marina-Abramovic-Artist-is-Present-chair-spike-mark-2010-/181055319883

(via HA)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*