Sebastian Wickeroth

Sebastian Wickeroth

  untitled
  my way or the highway
  Bruch & Dallas
  Cologne 2011

Wickeroth.de

(Zie ook Wickeroth bij Pit, Tilburg, 2010.)

Sebastian Wickeroth

  „Immer darüber hinaus“
  Szenenwechsel
  Museum für konkrete Kunst Ingolstadt 2009

Sebastian Wickeroth

  untitled
  becoming
  Förderverein aktuelle Kunst
  Münster 2011

Wickeroth.de

Niels Post
About Niels Post 3168 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*