The London Underground: 150 Years In Culture

London_Underground

    Commuters on a trail trip on the Metropolitan railway in 1863, from Cassell’s Old and London New

“The first journey on the London Underground was made 150 years ago, on 9 January 1863. Since then, the iconic transport system and culture have crossed paths. We look at the artists, writers and zombies in culture who have taken over the Tube”

Telegraph.co.uk/culture/culturenews/9789903/The-London-Underground-150-Years-In-Culture.html

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*