Pins and Needles

Molly Atkinson, Pins and Needles

“In a large warehouse in Los Angeles, behind a massive rolling metal door, there is a room full of awesome pinball machines. A labor of love, Pins and Needles is a public arcade filled with privately owned pinball machines made available for everyone to enjoy by founder Molly Atkinson.”

Youtu.be/UPn20c9zkQQ (video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*