Dresden superstad

Artist-in-residDresden superstadence in Dresden 2018

Gouden tip voor kunstenaars die wonen en werken in Rotterdam, u kunt zich weer aanmelden voor het door het Goethe Institut en het CBK aangeboden gastatelier in Dresden. In 2013 was uw correspondent de gelukkige winnaar. Ik heb er twee zeer productieve maanden mogen werken en me er ook buitengewoon goed vermaakt. Een kleine indruk onder de noemer Standplaats Dresden.

“Het residency programma bestaat uit het kosteloos gebruik van een appartement met atelier in het C. Rockefeller Center for the Contemporary Arts in Dresdenvan 1 mei t/m 1 juli 2018. Ook is er een vergoeding voor levensonderhoud en werkmateriaal ter hoogte van € 1.500 per maand. Bovendien wordt de heen- en terugreis eenmalig vergoed.”

Wel even opschieten want de deadline is 12 januari, alle details staan op:

Cbkrotterdam.nl/2017/12/01/residency-dresden-2018/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*