For Amusement Only: the life and death of the American arcade

Tron

“Authenticity is a hard nut to crack, but there are a few hallmarks of the video game arcade of days gone by: first, they have video games. Lots and lots of video games, and (usually) pinball machines. They’re dark (so that you can see the screens better), and they don’t sell food or booze. You can make an exception for a lonely vending machine, sure, but full meals? No thanks.”

Uitgebreid artikel over de geschiedenis van de Amerikaanse automatenhal.

Theverge.com/2013/1/16/3740422/the-life-and-death-of-the-american-arcade-for-amusement-only (via Kottke)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*