Joep van Liefland/Autocenter @ Vernissage.TV

Joep van Liefland/Autocenter @ Vernissage.TV

“With the group exhibition “The Legend of the Shelves” the art space Autocenter re-opens at its new location in Leipziger Strasse in Berlin, Germany. For this show, Autocenter invited all the artists that have been exhibiting at Autocenter to participate in the exhibition.”

Initiator en Herr Direktor Joep van Liefland aan het woord.

Vernissage.tv/..-autocenter-berlin-interview/ (video na de klik)

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*