The Art of Stefan Simchowitz | KIRAC 8

Ik heb de vorige (de werken van Renzo Martens – een must see watch, wordt al snel ongmakkelijk en oncomfortabel) nog niet eens uit, ligt de nieuwe Keeping It Real Art Critics alweer in de schappen. Liefst zie ik eerst iets (helemaal) maar deze KIRAC oogt weer machtig interessant: Stefen Ruitenbeek op stap met Stefan Simchowitz, de “Donald Trump from the Artworld“. Nu te zien op een internet bij u in de buurt.

Integriteit, engagement, kwaliteit. Over handel dus. Kijk de eerste minuut met Harm van Dorpel en de toon is gezet.

youtube.com/watch?v=dK5zh8ZTKO0

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4594 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. erg onderhoudend deze keer
    (LA is net Rotterdam maar dan met geld)
    nu nog de pseudo-analytische duidingen overboord en het verhaal vertelt zichzelf

Comments are closed.