Petfles als gloeilamp

lente

Hardcore eco: een met water gevulde petfles in het plafond gemonteerd maakt overdagverlichting overbodig. De wervende titel allitereert en is vervreemdend accuraat: a liter of light. De onbegrijpelijk geavanceerde pseudotechnologie van de eenvoud staat als en verlicht een huis – als het niet donkert en sombert zoals in onze lage landen in de lente. Een uitkomst voor mensen zonder geld in het bezit van statiegeldfles.

aliteroflight.org

Zie onderstaand filmpje van 2 minuten:

Kenia, Spanje, Zwitserland, India, Colombia, Egypte […]

aliteroflight.org

U kunt uw statiegeldflessen opmailen naar onderstaand adres:

isanglitrongliwanag.org/giftoflight/give.php?imageid=19

About Jeroen Bosch 4744 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*