Machteld Rullens @ Rianne Groen

Machteld Rullens @ Rianne Groen

In plaats van een kunstenaarsinitiatief is het deze keer een curator die zelf iets begint. Na haar opleiding in Londen heeft Rianne Groen sinds kort de beschikking over een ruimte in Rotterdam Kralingen. Haar tweede tentoonstelling is een solo van Machteld Rullens en die kent u natuurlijk weer van The Holls.

T/m 13 april a.s.

Riannegroen.com/exhibitions.html

Machteld Rullens @ Rianne Groen

Machteld Rullens @ Rianne Groen

Machteld Rullens @ Rianne Groen

Machteld Rullens @ Rianne Groen

Machteld Rullens @ Rianne Groen

Rotterdam / Zadkine

Machteld Rullens @ Rianne Groen

Follow

Machteld Rullens @ Rianne Groen

Persoonlijk favoriet, Shopkeepers, een Haagse winkelier aan het woord over het belang van werk in oplage/reproductie. Niet alleen voor de kunstenaar (steady geldstroom) maar ook voor de liefhebber (het werk blijft betaalbaar). Verder komt onder andere de kwaliteit van Van Meegeren aan bod.

Machteld Rullens @ Rianne Groen

Machteld Rullens @ Rianne Groen

Ready made in bruikleen uit de etalage van een tandartsenpraktijk elders in Kralingen.

Machteld Rullens @ Rianne Groen

De praktijk in kwestie, let ook op de ridder met tandenborstel rechts van de deur.

Machteld Rullens @ Rianne Groen

Machteld Rullens @ Rianne Groen

Rianne Groen is er elke woensdag t/m zaterdag van 12:00 tot 18:00.

T/m 13 april a.s.

Riannegroen.com/exhibitions.html

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*