Bij de buren

Bij de buren

Nog meer moois op het dagelijkse ritje richting atelier, de beeldentuin bij Atelier van Lieshout. Bijna elke maand een andere opstelling, museaal van opzet en voor iedereen gratis te zien vanaf een kruising in de Rotterdamse Haven. Komende zomer mag u zelf op het terrein rond gaan kijken want dan opent AVL Mundo, lees het boek er staat veel te gebeuren.

Avlmundo.org

Bij de buren

Bij de buren

Bij de buren

Avlmundo.org

Niels Post
About Niels Post 3514 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. zeer benieuwd, AvL forever! Hopelijk ook Kunst & Complex van de partij; zowel aandacht van buitenaf alswel feestjes en partijen!..?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*