Ryan Cookson

Ryan Cookson

    Beyond Thunderdome

Ryancookson.com

(via McGruff Press)

Ryan Cookson

    Ed Amsterdam

“In the summer of 2012 Dennis Duijnhouwer, Bram Spaan, Matthijs Diederiks, Robbie Baauw and myself started Ed Amsterdam: a photography platform dedicated to analog Amsterdam city photography. […] The name Ed-Amsterdam is a reference to the Amsterdam-based street photographer Ed van der Elsken (1925-1990).

Ryan Cookson

Fuzi UV TPK. Antwerpen, 2012.

Ryan Cookson

Zijn blog is ook goed: Ryancookson.tumblr.com

Ryancookson.com

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*