Rolf Bruggink

Rolf Bruggink

    Juliana and Rolf

Bruggink kent u wellicht als een van de mensen achter het Ampelhaus en/of de Black Pearl in Rotterdam Zuid. Zijn verzaagde Koningin Juliana meubilair is t/m 16 juni aanstaande te zien bij Galerie Judy Straten.

Rolf.fr

Rolf Bruggink

    Cutting Porcelain

Rolf Bruggink

    Repair Chair

Rolf Bruggink

    Extend 1

Rolf.fr

Niels Post
About Niels Post 3554 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*