Basement Cinema #04

Basement Cinema #04

Dinsdag 7 mei
Deur open 20:00, aanvang screening 20:30.
Keileweg 26 Rotterdam, entree gratis.

Alweer bijna de eerste dinsdag van de maand, tijd voor een avondvullende topdocumentaire aangaande kunst en/of beeldcultuur. De film van de dag wordt bekend gemaakt op de avond zelf. U bent wederom van harte welkom in de kleinste thuisbioscoop van Rotterdam.

Kcbasement.blogspot.nl/2013/05/basement-cinema-04.html

About Niels Post 3640 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*