Lisa Blaauwbroek, Feed Me @ Kunst & Complex

Lisa Blaauwbroek, Feed Me @ Kunst & Complex

De corona überkneiter van deze pandemie is toch wel Feed Me van Lisa Blaauwbroek. Daarin tekende ze elke dag dat de horeca gesloten was voor publiek een gerecht dat ze die avond wel zou willen eten. Wie het voor haar bestelde bij een bezorgrestaurant kreeg in ruil de originele tekening. Een bescheiden actie om de horeca te steunen met dagelijkse discipline uitgevoerd. Aanstaande zondag, 8 augustus, zijn alle tekeningen voor het laatst bij elkaar te zien voor ze naar hun nieuwe eigenaars gaan.

Tijdens de horecasluiting speelde Feed Me zich af op Instagram, door Lisa gebruikt als podium en marktplaats ineen. En hoewel online al supergoed, zijn de tekeningen in het echt nog wel even een paar tandjes beter. Dan zie je pas echt hoe ongelooflijk verfijnd het allemaal getekend is.

109 maaltijden op rij leiden als vanzelf tot bijzondere anecdotes en Blaauwbroek kan er smakelijk over vertellen. Dat elke dag een bezorgmaaltijd, ze at er 92, behoorlijk lui maakt bijvoorbeeld. Dat wanneer een tekening niet werd geruild ze zelf wat moest gaan koken, ze zich daar niet meer toe kon zetten en dan zelf maar wat bestelde.

Aanrader voor het hele gezin en het water loopt u gegarandeerd in de mond. Er zijn trouwens nog tekeningen beschikbaar, niet meer in ruil voor een maaltijd want de horeca is inmiddels weer open. Dus nu weer ouderwets de kunstenaar steunen middels een mooie aankoop.

Aanstaande zondag, 8 augustus 16:00-20:00, in haar atelier bij Kunst & Complex aan de Keileweg 26 in Rotterdam.

Lisablaauwbroek.nl

Lisa Blaauwbroek, Feed Me @ Kunst & Complex

Begonnen met sushi

Lisa Blaauwbroek, Feed Me @ Kunst & Complex

en drieënhalve maand later geëindigd met sashimi.

Lisa Blaauwbroek, Feed Me @ Kunst & Complex

In de tussentijd kwam de hele schijf van vijf voorbij. In Enschede had je daar altijd de Alex bierbezorger voor (en verrek, hij rijdt nog steeds!)

Lisa Blaauwbroek, Feed Me @ Kunst & Complex

Lisa Blaauwbroek, Feed Me @ Kunst & Complex

Champagnetherapie, die had Jeroen Bosch moeten kopen!

Lisa Blaauwbroek, Feed Me @ Kunst & Complex

Lisa Blaauwbroek, Feed Me @ Kunst & Complex

Uw correspondent kocht zijn favoriete maaltijd.

Lisa Blaauwbroek, Feed Me @ Kunst & Complex

Lisa Blaauwbroek, Feed Me @ Kunst & Complex

Lisa Blaauwbroek, Feed Me @ Kunst & Complex

Lisa Blaauwbroek, Feed Me @ Kunst & Complex

Menno kan wel inpakken.

Lisa Blaauwbroek, Feed Me @ Kunst & Complex

Lisa Blaauwbroek, Feed Me @ Kunst & Complex

Lisa Blaauwbroek, Feed Me @ Kunst & Complex

Aanrader voor het hele gezin en het water loopt u gegarandeerd in de mond. Er zijn trouwens nog tekeningen beschikbaar, niet meer in ruil voor een maaltijd want de horeca is inmiddels weer open. Dus nu weer ouderwets de kunstenaar steunen middels een mooie aankoop.

Aanstaande zondag, 8 augustus 16:00-20:00, in haar atelier bij Kunst & Complex aan de Keileweg 26 in Rotterdam.

Lisablaauwbroek.nl

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*