Laser Cut Record

Amanda Ghassaei, Laser Cut Record

Al je favoriete nummers bij elkaar gelaserd op een plankje multiplex van de lokale bouwmarkt. Ook geweldig, je mp3 collectie uitprinten tot langspeelplaat. Beiden uit de koker van Amanda Ghassaei.

Instructables.com/id/Laser-Cut-Record/ (video na de klik)

(via Neatorama)

Niels Post
About Niels Post 3554 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*