Een neus ter conservering

Een neus ter conservering

“When 90 years’ worth of original drawings and sketches from Walt Disney Animation Studios traveled internationally for the first time this summer, they were accompanied by a newfangled protective device: an optoelectronic “nose,” designed to sniff out pollutants in the air before they could irreversibly damage the artwork.”

Hyperallergic.com/283111/new-artificial-nose-sniffs-out-art-harming-pollutants/

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*