Nieuwe ruimte Zic Zerp

ZicZerp7

Zic Zerp is verhuisd van een kleine ruimtein een zijstraatje achteraf naar een glanzend prachtpand tussen de AAA-mode en Zomers in in het centrum. Op naar grootsteedse glorie in een echte Grote Mensen galerie met allure. Openingsexpo aan de Van Oldebarneveltstraat op toplokatie met werk van Jarik Jongman.

ziczerp.nl/expositie/show/waiting_rooms.html

ZicZerp5

ZicZerp4

ZicZerp3

ZicZerp2

icZerp1

ziczerp.nl/expositie/show/waiting_rooms.html

About Jeroen Bosch 4651 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

8 Comments

  1. @ JdeB | 26-05 14:31

    Ik vind het ook zeer geslaagd, maar heb er zelf niets mee te maken hoor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*