Marcha van den Hurk @ Zic Zerp

Zeldzaam sterk en zo mooi zag ik ze nog nooit hangen: een viertal aansprekende portretten van Marcha van den Hurk bij Zic Zerp. Voor in uw bedrijfscollectie, voor de collectionneur, de grotere verzamelaar, voor de instituten. Fijn museale kwaliteit. Gaan zien voor pak hem beet 6 juni. De (groeps)tentoonstelling is een drietal dagen op zijn minst/hoogst verlengd tot de woensdag volgende week.

Uit Marcha’s Berlijnse periode, intens volgen van daklozen en gestranden – eigenlijk vooruitlopend op haar meer recente Pauluskerk werk, de dialoogtekeningen, zoals laatst te zien in Boijmans. Straf eigenzinnig en met geheel eigen karakter, maar vooral, het werkt.

Kijk mij eens kieken; het zijn overtekende foto’s, niet echt fijn reproduceerbaar. De fysiek, het echt is buitengemeen prettig en overdraagbaar direct.

De stokkendrager. Maakt het bos stokkenvrij. Opdat de zwijnen niet struikelen.

advertentie(s)

Nog tot woensdag 6 juni.

zerp.nl/territory.html

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*