Alle Raymond Pettibon Black Flag flyers op een rij

Raymond Pettibon Black Flag flyers

“There’s no real guide to Raymond’s Black Flag flyers that I can find, but I’m pretty sure at this point I have all of them, although I did leave out two insane Black Flag pieces you can see in MOCA’s new series, the Art of Punk. I don’t own them”

Noisey.vice.com/blog/here-is-pretty-much-every-single-black-flag-flyer-designed-by-raymond-pettibon

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*