Picasso op transport

Picasso op rol

“Anything goes wrong, just stop what you’re doing,” the lead technician, Tom Zoufaly, commanded. “I don’t want to hear any screaming, yelling.”

‘What if, after 55 years of hanging vertically, the canvas didn’t want to curl? The workers could only guess at what awkward and ancient method had been used to affix the fabric to the top of the wall.’

Buitengewoon spannend om te zien en te lezen, Picasso van a naar beter in Palestina New York.

Nytimes.com/2014/09/08/nyregion/after-55-years-in-vaunted-spot-a-picasso-is-persuaded-to-curl.html (video na de klik)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*