Philip Akkerman, Old Master No Secrets

Zometeen, dinsdag 4 juli 12:30, gaan er bij We Like Art drie multiples en een aantal schilderijen vanaf 1993 tot nu online. Mocht u zich nou afvragen hoe Akkerman al die meesterwerken bij elkaar schildert, bekijkt u dan deze geweldige film van Maarten de Kroon.

Over een man die met ontzettend veel plezier in zijn atelier aan het werk is en ondertussen alles wat hij over techniek geleerd heeft met de kijker deelt. Als een Haagse Bob Ross. U kunt natuurlijk ook zelf aan de slag, dan hoeft u alleen nog maar veertig jaar stug door te schilderen en kan u het ook.

Old Master No Secrets: https://youtu.be/mIJvY4UFMyE

Philip Akkerman, Old Master No Secrets

Akkerman maakt niet zo heel erg vaak edities maar wanneer hij het doet dan pakt hij uit. Zoals die keer in 2010 dat hij tien keer zes kleine schilderijen maakte voor Nest in Den Haag.

advertentie(s)

Dus om 12:30 met een bammetje achter de laptop en uw hand op de f5 knop: Welikeart.nl/2023/07/04/philip-akkerman-2/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*