About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. Was echt een goede tijd merkte wel dat je als buitenlander en staander (gekleed als skater in je airwalks en powel shirt) harder dan die gasten moest hakken en niet te lang naar hun vriendinnen moest kijken en vrolijk meteen inhaken als er een collectief riverdance moment zeg maar aan kwam ;) maar ook later in parkzicht was goed (wapens zoeken in de bosjes/park dat was het gerucht, heb niets gevonden, helaas) later central studios in utrecht was ook ok maar toch anders om een andere locatie buiten rotterdam , ook toen het steeeds meer profie werd werd het minder vond ik
    skateboarde veel in die tijd in rdam en elke maand organiseerde de energiehal een indoor skatebaan en 1 keer had de vader van een vriend van mij die ons bij de energiehal afzette vergist in de data dus daar stonden we dan tussen de gabbers was heeel goed. later met warp records in aanraking gekomen waar ik me meer mee verbonden voelde

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*