Sabine Pearlman

Sabine Pearlman

    Ammo, 2012.

“This series of ammunition cross-sections was photographed inside a WWII bunker in Switzerland in October 2012. The entire series consists off 900 specimen.”

Pearlmanphotography.com

(via BoingBoing)

Sabine Pearlman

Sabine Pearlman

Sabine Pearlman

Pearlmanphotography.com

Niels Post
About Niels Post 3465 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*