New Bomb Turks’ !!Destroy-Oh-Boy!!: An Oral History

New Bomb Turks’ !!Destroy-Oh-Boy!!: An Oral History

    Arturo De Leon’s early sketches for the !!Destroy-Oh-Boy!! cover

“They all seemed to be involved in universities and stuff. It all struck me as being kind of funny, just normal-looking guys who didn’t really look punk or rock or anything else. They struck me as a bunch of suburban Ohio kids, which is exactly what they were.”

Wegens het twintig jarig verschijnen van het legendarische New Bomb Turks meesterwerk !!Destroy-Oh-Boy!! een uitgebreid interview bij Columbus (Ohio) Live met een aantal direct betrokkenen. Trek ‘m uit uw platenkast of luister ‘m voor het eerst hier. 7 juli staan ze op Sjock in Gierle (België) samen met o.a. Dinosaur Jr.


Columbusalive.com/content/stories/2013/06/27/locals-new-bomb-turks-destroy-oh-boy-an-oral-history.html

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*