Antje Guske @ Stauffenbergallee 11

Antje Guske @ Stauffenbergallee 11

Dresden blijkt een stad met een schat aan initiatieven vergelijkbaar met Rotterdam en Den Haag. Sinds 10 jaar is woon- en werkpand Stauffenbergallee 11 er een van maar ook hier doen stadsvernieuwing, renovatie en bijbehorende huurverhoging hun werk. Stauffenberg stopt ermee, op 12 juli aanstaande opent de laatste expositie, een solo van Thorsten Groetschel.

Stauffenbergallee11.de

Antje Guske @ Stauffenbergallee 11

De een-na-laatste show liep tot afgelopen zondag. Werken van acryl op hout en gips door Antje Guske.

Antje Guske @ Stauffenbergallee 11

Antje Guske @ Stauffenbergallee 11

Antje Guske @ Stauffenbergallee 11

Handgezaagd met de decoupeer.

Antje Guske @ Stauffenbergallee 11

Antje Guske @ Stauffenbergallee 11

Antje Guske @ Stauffenbergallee 11

Antje Guske @ Stauffenbergallee 11

Antje Guske @ Stauffenbergallee 11

Antje Guske @ Stauffenbergallee 11

Stauffenbergallee11.de

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*