Bodies in Eindhoven

Bodies in Eindhoven

“De performers leiden het publiek door het herontwikkelde gebied van Strijp S waar ze op enkele locaties een menselijk sculptuur zullen bouwen. De fysieke ingrepen worden snel opgezet en blijven slechts tijdelijk bestaan en eisen veel kracht van de dansers. Het laat de kijker op een andere manier de aanwezige architectuur of straatmeubilair ervaren.”

De Oostenrijkse Bodies in Space van Cie. Willi Dorner waren in het kader van Small Gestures bij MU op 21 juni aan de wandel door, op en over Strijp S. Voor wie dat gemist heeft is er nu de documentatie.

Vimeo.com/69324332 (video na de klik)

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*