Alexander Dorn

Alexander Dorn

  Alexander Dorn (Parcels), 2011 (sample from ongoing series)
  44 x 50 cm, Tempera on Paper

Alexander-dorn.de

Alexander Dorn

  Solid as a rock. Not! 1, 2012,
  75 x 55cm, archival pigment print

Alexander Dorn

  Non Place 4, 2011,
  100 x 68 cm, archival pigment print

Alexander Dorn

  untitled 2012,
  29 x 42cm, Tempera on paper

Alexander-dorn.de

Niels Post
About Niels Post 3168 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*