Art is Dead. Jeans are Alive

    “I’ll sell this entire gallery, I’m bankrupt, I’m in incredible debt, I mean look at this shit that I’m selling.”

Dit zegt wel iets voor de omvang en het bereik van kunst binnen de popcultuur. Old Navy, de C&A van Amerika, probeert meer spijkerbroeken te verkopen middels een rake typering van de kunstwereld. Vooral bovenstaande outtakes is een juweeltje.

(via AFC)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*