Achter de schermen: Anselm Kiefer

boem

Dubbelleuk achter de schermen: thuis bij verzamelaarsechtpaar De Heus-Zomer, die groots moeten wonen met al die enorme werken, maar vooral de restauratie van Kiefer’s “Wohin wir uns wenden im Gewitter der Rosen, ist die Nacht mit Dornen erhellt”, één een van de laatste acceptabele werken voor hij koos voor monumentale edelkitschpoetserij alleen, is meer dan de moeite waard. Stort in vanaf aankoop: zand, prikkeldraad en bloemen vervallen o zo leuk. Welk verval is uit de aard van het werk nog aanvaardbaar, waar moet een grens worden getrokken.

Arttube is niet te embedden, u bekijkt de video hier:

arttube.nl/nl//Boijmans/Anselm_Kiefer

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*