Klaas Kloosterboer @ De Wereld Werkt in Arnhem

Klaas Kloosterboer

“Wat ik aan de tentoonstelling in de onderzeebootloods onder meer belangrijk vind, is het feit dat het werk er wordt getoond met behulp van natuurlijk licht. Dat is vrij uniek tegenwoordig. Bijna geen enkel museum, en ook steeds minder galeries, tonen nog werk met behulp van natuurlijk licht. De steeds wisselende, natuurlijke belichting van mijn werk is voor mij een openbaring.”

Peter Nijenhuis in gesprek met Klaas Kloosterboer.

Peternijenhuis.blogspot.nl/2013/08/klaas-kloosterboer-ik-ben-niet-de-baas_4467.html

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*