Jozef van Rossum

Jozef van Rossum

    Van Rossum prepareert zijn WESTENNOU kleding (foto: arnold schalks)

“WESTENNOU™ dwingt respect af bij al die jonge gastjes die met hun puma- en adidas-prullaria denken te kunnen pronken. _de naam combineert westen en nou, samengevat mijn en hun huidige plek in rotterdam. _in amsterdam ook te dragen, maar niet beneden de moerdijk: “wes tè nou?””

Regelmatig te zien en te horen als zelfbenoemd gangmaker bij OCW in Rotterdam. Bekijkt u ook zijn nieuwe sport Kluitplakken.

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*