Bij de lijstenmaker

Bij de lijstenmaker

“[…]it’s undeniable that a frame can make a huge difference in the way you perceive a work of art. Here, Peter talks about the complex and detailed process of designing a new frame for this iconic painting.”

Een blik achter de schermen van het MoMA tijdens het inlijsten van Christina’s World.

Moma.org/explore/inside_out/2013/08/21/reframing-andrew-wyeths-christinas-world/ (via video na de klik)

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*