DullTech

DullTech, Constant Dullaart

De mediaspeler die alle mediaspelers overbodig gaat maken. Saai omdat het werkt. Constant Dullaart is een technologie bedrijf begonnen met als missie het op de markt brengen van een goed werkende plug and play speler die alle videoformaten aan kan, USB stick erin en klaar. Plus een ingebouwde syncstarter om meerdere spelers te koppelen aan meerdere schermen. Ideaal voor gebruik in tentoonstellingsruimtes.

De eerste (test)exemplaren werken inmiddels vlekkeloos, op kickstarter een campagne om de voorfinanciering van een productierun van de grond te krijgen en de speler daadwerkelijk op de markt te brengen. Een techbedrijf als kunstwerk.

Kickstarter.com/projects/1271076119/dulltechtm-straightforward-technology-for-you-and

DullTech, Constant Dullaart

Honderd procent functioneel, de mediaplayer van DullTech.

DullTech, Constant Dullaart

Dullaart met op links de ingenieur van dienst.

Kickstarter.com/projects/1271076119/dulltechtm-straightforward-technology-for-you-and

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. De knaken zijn binnen, de financiering rond, Dullaart begint aan zijn exit strategie: “FOR SALE: ALTERNATIVELY BRANDED TECH COMPANY WITH SMALL BUT FULLY FUNDED FIRST PRODUCT CYCLE (€30K). GOODWILL AND CUSTOMERS IN THE INTERNATIONAL ART WORLD. TODAY €28K ONLY. PLEDGES MUST BE FULFILLED ASAP. PLEASE DM ME FOR DETAILS.”

    (https://www.facebook.com/constantdullaart)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*