Serving Art

Serving Art

Tom Marioni has been drinking beer with friends and calling it art for over forty years. In 1970, he invited friends to the Oakland Museum of Art to hang out and drink beer, leaving the bottles and other detritus behind for the museum-going public to behold. He called it The Act of Drinking Beer With Friends is the Highest Form of Art and traced the work’s genesis to his art school days, when the sociable meeting of beer-altered minds produced situations and experiences akin to those ordinarily understood to belong exclusively to art.”

Mashtunjournal.org/2013/09/serving-art-2/

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*