Karl Lautman

Karl Lautman

  Primer
  2013, 4″W x 7″H x 5.5″D
  MDF, aluminum, electromechanical counter, digital electronics, 110/220 VAC, 50/60 Hz

  Primer counts up to the next prime number each time you press the button. (video)

Karllautman.com

  Ouroborus
  2001, 20.375″W x 7.5″H x 20.375″D
  Dominoes, solenoids, digital electronics, MDF (110 VAC, 60 Hz)

(via BoingBoing)

Niels Post
About Niels Post 3167 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*