Rotterdam VHS Festival #18

Rotterdam VHS Festival

Zet alvast in uw agenda, 22 november de achtiende editie van het Rotterdam VHS Festival. Een avond voor korte video uit Rotterdam en omstreken (in de ruimste zin des woords). Deze keer gehouden bij WORM waar de hele maand november in het teken zal staan van het VHS formaat.

Als altijd zijn Duenk, Kuster, Hoogerbrugge en Post op zoek naar nieuw werk en u bent bij deze van harte uitgenodigd in te zenden.

Tapes, dvd’s en datasticks kan men sturen naar:

Rotterdam VHS Festival
Postbus 1032
3000 BA Rotterdam

(Digitale uploads ook welkom)

Rotterdamvhsfestival.com

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*