Uitreiking Ouborg prijs aan Marcel van Eeden

Uitreiking Ouborg prijs aan Marcel van Eeden

“Ter gelegenheid van de uitreiking heeft het Gemeentemuseum in de projectenzaal een recente aankoop opgehangen, een serie tekeningen genaamd Sammlung Borina. Ook is bij STROOM een boek te verkrijgen dat bij deze gelegenheid gepubliceerd werd.”

Chmkoome.wordpress.com/2013/11/10/uitreiking-ouborg-prijs-aan-marcel-van-eeden/

Niels Post
About Niels Post 3453 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*