20 keer Hollandse Meesters

“Die website waar de portretten permanent te zien zijn is er nu dan eindelijk. Gek genoeg niet op de site van Hollandse Meesters zelf, niet bij Uitzending Gemist pagina van AVRO’s Kunstuur en ook niet bij ArtTube maar bij het nog lastig te vinden eu1, een platform van en door professionele film- en televisiemakers. De logica ontgaat ons een beetje.”

Niet bepaald van een leien dakje (jaar of twee, drie) maar eindelijk zijn de eerste twintig mini-documentaires uit de serie Hollandse Meesters met een embed functie ontsloten. Bij We Like Art staan ze handig onder elkaar. Seizoen 3 gaat aanstaande vrijdag (15 november) in premiere in het GEM.

Welikeart.nl/2013/11/08/bekijk-20-videos-uit-de-reeks-hollandse-meesters-hier-online/

About Niels Post 3611 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*