Drie etages Circa…Dit

Drie etages Circa…Dit

Het idee om de etages op te delen in boven-midden-beneden en op elke verdieping een andere tentoonstellingsmaker in te zetten en alledrie de exposities tegelijkertijd te openen blijkt net als de vorige keer goed te werken. Drie tentoonstellingen maken drie genodigde netwerken maken een vol huis.

T/m 22 december a.s.

Circadit.nl

Drie etages Circa…Dit

G.J. de Rook Verklaart middels performance en overpeinzing de groepstentoonstelling Homerun (samengesteld door Marten Hendriks) voor geopend.

Drie etages Circa…Dit

Leuk om weer eens in het echt te zien, de doorloopkast van Lisa Sebestikova.

Drie etages Circa…Dit

Ralph Lambertz

Drie etages Circa…Dit

Maurice van Tellingen

Drie etages Circa…Dit

Twee hoogtepunten in de tentoonstelling, sculpturen van Gerard Koek. In de smaken groot en klein.

Drie etages Circa…Dit

Drie etages Circa…Dit

Een bescheiden bijdrage van uw correspondent.

Drie etages Circa…Dit

Jan Vos

Drie etages Circa…Dit

Nog twee hoogtepunten, Lieven Hendriks snijdt zich twee vazen (oh nee, wacht).

Drie etages Circa…Dit

Links Frank Lenferink, rechts Geert Voskamp (voor de oud AKI studenten onder u).

Drie etages Circa…Dit

Beneden hebben de 5 Uurtjes weer een tentoonstelling samengesteld. Deze keer een duo-show met werk van Simon van Til en Jan Bokma. Sowieso is 5 Uur momenteel druk in de weer als tentoonstellingsplatform in de echte wereld. Dit weekend laatste weekend van hun Tagtics bij Quartair in Den Haag.

Drie etages Circa…Dit

Jan Bokma

Drie etages Circa…Dit

Jan Bokma

Drie etages Circa…Dit

Simon van Til

Drie etages Circa…Dit

Boven biedt deze editie plek aan Motel Spatie uit Arnhem. Motel Spatie gebruikt met name Presikhaaf, winkelcentrum in transitie, als uitvalsbasis en podium. In het trappenhuis een prachtvideo van de installatie die Mathijs Lieshout afgelopen zomer maakte in de hal van het overdekte winkelcentrum.

Drie etages Circa…Dit

Daarnaast een duo-presentatie van de Russische gastkunstenaars Olga Dospehova (sculptuur)

Drie etages Circa…Dit

en fotowerken van Victor Yuliev.

Drie etages Circa…Dit

Drie etages Circa…Dit

T/m 22 december a.s.

Circadit.nl

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*