Helvetica als geurwater

Helvetica als geurwater

“This typeface was to have no intrinsic meaning, allowing the content to convey the message.

Helvetica has gone on to become arguably the most ubiquitous and widely used typeface in history.

It is in this spirit that we have created the ultimate Modernist perfume – a scent distilled down to only the purest and most essential elements to allow you, the content, to convey your message with the utmost clarity.

Air. Water. You.”

Voor $ 62 bij u op de toilettafel?

Helveticatheperfume.com

(via Kottke)

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*