Nan Goldin @ MOCAtv

Nan Goldin @ MOCAtv

‘Mixing an in-depth interview with slides of her career-defining work, this video presents the strategies and stakes of Nan Goldin‘s The Ballad of Sexual Dependency: “I didn’t care about good photography, I cared about complete honesty,” Goldin says.’

Youtu.be/2B6nMlajUqU (video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3167 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*