Op de koffie bij de Rubbels

Op de koffie bij de Rubbels

“Their contemporary art collection is one of the largest and most impressive in the world. Don and Mera Rubell began collecting soon after their marriage in the 60s, and their children followed in their footsteps. Now the family are considered pioneers in the movement to make privately owned collections publicly accessible.”

Crane.tv/the-rubells (video na de klik)

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*