Armando de weg kwijt in museaal woud Bunnik

GK vat samen, blikt terug en sluit af.

“Ploum praat haar kunsthistorische fruitmand recht door samenhang in een onsamenhangend ensemble te suggereren. Ze meent dat het verschil een andere dimensie geeft, maar er geen verschillen zijn omdat Armando, Chinees behang en buitenplaats mooi samenkomen en zelfs thematisch samenhangen. Snapt u? Zo hangt alles met alles samen.”

Wie zijn serie niet volgde stapt rijkelijk laat in; een buitengemeen interessante case bestuurlijk museaal verdwaalavontuur met ongewisse afloop in 60 stukken nalezen – ik geef het u te doen. Maar het is zo de moeite waard. Volhardend tot het vervelend wordt, immer informatief. Applaus voor GK en ik ga graag in Bunnik kijken.

georgeknightlang.wordpress.com/2014/01/04/armando-verdwaald-in-het-museale-woud-van-bunnik/

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*