Waterpomp als huis

Waterpomp als huis

“If you live or work in Raleigh, there’s a reasonable chance you’ve driven by it. Maybe hundreds, or even thousands of times. And, chances are, you’ve never noticed anything out of the ordinary. In most ways, it’s wholly unremarkable.”

Youtu.be/QobxnFYhMos (via BB, video na de klik)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*